Tournée Trimetal – Duopaint Gentbrugge

 

TOURNÉE TRIMETAL – DUOPAINT GENTBRUGGE – DINSDAG 23 JUNI 2015  17u tot 22u

Voel je als een vis in het water!

Alleen dankzij de deskundige aanpak en het vakmanschap van onze schilders staat Trimetal al 111 jaar stevig in de professionele verfmarkt.

De Trimetal Permacryl lakken zijn al jarenlang de betrouwbare partner van de Trimetal schilder. We leggen de komende maanden nog een volop de focus op deze producten, want met het gebruik van onze watergedragen lakken voelt de schilder zich als een vis in het water!

Naar goede gewoonte is er heel wat te beleven op de Tournée:

Leerrijke infosessies

Uitgebreide productinfo over de Trimetal Permacryl lakken, aandacht voor de juiste systeem-opbouw, nadruk op correct materiaalgebruik en de goede voorbereiding met Polyfilla Pro.

Trimetal goodiebag

Trimetal stuurt je niet met lege handen naar huis, vraag je geschenk!

Trimetal mobiele carwash

Je bestelwagen krijgt een grondige poetsbeurt (reiniging van de buitenzijde) tijdens de Tournée Trimetal! Wees er tijdig bij, plaatsen zijn beperkt!

Trimetal fotoshoot

Wegens een groot succes verlengd! Laat je professioneel fotograferen, ontvang achteraf gratis de beelden en een gepersonaliseerd werfpaneel (60x40cm)! Bovendien kan je dankzij de foto nog meer genieten van gepersonaliseerd promo-materiaal via Trimetal Printshop – vraag ernaar.

 

Zoals je merkt, meer dan één reden om erbij te zijn! Meld je vandaag nog aan bij je grossist voor de Tournée Trimetal.

Vergeet je oude 1L pot lak niet!
Alleen tijdens de Tournée Trimetal. Ruil je oude 1L pot lak in voor een pot 1L Trimetal Permacryl PU Satin of PU Mat.