Polyfilla Pro lanceert X100

Ontdek de kracht van vullen en plamuren van binnenmuren in één product.

Met X100 heeft u een krachtpatser aan uw zijde!160 x 80 x 460 mm [Geconverteerd]

Xtra vlotte verwerking
Xtra lange open tijd
Xtra goede hechting
Xtra gladde afwerking

 

Een professionele finish begint met een perfecte start. Kies daarom voor de nieuwe krachtpatser uit de Polyfilla Pro-familie. Polyfilla Pro X100 werd speciaal ontwikkeld voor binnengebruik. Deze baanbrekende innovatie uit het X-gamma dankt zijn ontstaan aan een ander revolutionair 2-in-1 product: Polyfilla Pro X300, sinds jaar en dag het absolute referentieproduct bij professionals voor het vullen en plamuren van buitenmuren. Vanuit de unieke eigenschappen van X300 ontwikkelde Polyfilla Pro nu ook speciaal voor binnengebruik het evenwaardig 2-in-1 product X100. Met succes, want Polyfilla Pro X100 heeft letterlijk alles in huis om ook het absolute referentieproduct te worden voor binnenafwerking.

Polyvalentie voor professionals

Polyfilla Pro X100 is een vulmiddel en egaliseerplamuur in één product, op basis van gips en polymeerdispersie. Het product hoeft enkel te worden aangelengd met water volgens een vaste verhouding in functie van de toepassing als vulmiddel of plamuur. Polyfilla Pro X100 heeft een witte kleur en werd speciaal ontwikkeld voor binnengebruik.

  • Perfect schuurbaar
  • 2 uur verwerkingstijd (bij 20°C)
  • Zeer gemakkelijke verwerking en zeer goede hechting
  • Toepasbaar als vulmiddel tot 5 cm diepte
  • Toepasbaar als egaliseermiddel van 0-10 mm laagdikte
  • Beschikbaar in zakken van 5 kg /25 kg en in emmer van 10 kg

Polyfilla Pro is het ideale product voor het vullen en plamuren van pleisterwerk, gipskarton, baksteen en andere minerale ondergronden. Ook op matte oude verflagen kan dit product toegepast worden. Na het aanbrengen bedraagt de gemiddelde droogtijd van Polyfilla Pro X100 5 uren, afhankelijk van de ondergrond, aangebrachte laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid. Zo kan u de effen muur of wand desgewenst na een halve dag al een eerste grondlaag geven.

X100 = Xtra resultaat

Ga ook voor Xtra resultaat! Polyfilla Pro X100 is dubbel inzetbaar voor vullen en egaliseren, maar heeft ook tal van andere vernieuwende eigenschappen. Dankzij z’n Xtra lange open tijd, waarbinnen u nog vlot één en ander kan bijwerken, en z’n Xtra gladde formule ligt een perfect egale binnenmuur in 1 spreekwoordelijke beweging binnen handbereik.

Technische Fiche Polyfilla Pro X100